• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Вітаємо з ювілеєм!

Щирі вітання!

З чудовим ювілеєм вітаємо науковця, педагога, професіонала своєї справи та прекрасну людину Степана Васильовича Мельничука – професора кафедри комп’ютерних систем та мереж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича
Колектив кафедри та науково-навчального інституту фізико-технічних і комп’ютерних наук від усього серця бажає Вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, добробуту і злагоди в родині, підтримки рідних та близьких. Нехай здійснюються усі Ваші заповітні мрії та бажання, а життя наповнюється лише приємними звістками, щасливими усмішками і добрими людьми.
Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробила вагомий внесок у розвиток освіти, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів.
Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Ми безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та раді нашій співпраці! Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!