• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Цифровий маркетинг для учасників АТО

 

25 березня 2021року відбулась онлайн-зустріч з учасниками АТО, передбачена міжнародним проєктом «dComFra – Digital competence framework for Ukrainian teachers and other citizens / dComFra (No. 598236-EPP-1-2018-1-LT-EPPKA2-CBHE-SP)». #dComFra

Онлайн-лекція мала за основу навчальні матеріали курсу «Цифровий маркетинг», що розробляється в рамках проекту з метою навчання та подальшого тестування українською мовою  для вчителів та інших громадін, які бажають отримати міжнародний сертифікат з комп’ютерних умінь (ICDL).

Спікер – к.ф.-м.н., ас. Двірничук Костянтин Васильович.

Було розглянуто основні поняття та етапи планування цифрового маркетингу; створення, характеристику та оптимізацію веб-сайтів; соціальні медіа, їх особливості та налаштування; окремі аспекти керування соціальними медіа; онлайн-маркетинг та онлайн-рекламу, а також аналітику.

Учасникам зустрічі було запропоновано долучитися до навчальної групи для учасників АТО з метою подальшого навчання та сертифікації у створеному на базі кафедри КСМ Навчально-методичному науково-дослідному сертифікаційному центрі «Офіс цифрових компетентностей в ЧНУ – DC office ChNU».