• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Просвітницька шкільна кампанія: професії майбутнього у STEM Буковина

Просвітницька шкільна кампанія: професії майбутнього у STEM Буковина

 

782 школярі Чернівецької області взяли участь у профорієнтаційному проєкті з популяризації STEM-освіти.  Учасники мали можливість ознайомитися з роботою 3D-принтера, роботів, енергоефективного міста, а також поспілкуватися з працівниками IT-компаній.

Впродовж вересня у 10 навчальних закладах області  було проведено 10 інформаційних сесій “Для чого нам робототехніка та точні науки” у форматі “Світове кафе”.

Знайомимо дітей з ІТ в форматі світового кафе разом з Кафедра Комп’ютерних систем та мереж ННІ ФТКН ЧНУ.

Наші локації

✅Енергоефективне місто

✅ЗD моделювання та 3D друк

✅Робототехніка

А ще своїм досвідом зі старшокласниками поділилися Катерина та Олексій Астахови (випускник кафедри комп’ютерних систем та мереж ЧНУ), які працюють в GOOGLE!!

Дякуємо Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за гостинність та чудесну аудиторію. Дякуємо Хотинському ліцею №5 та Хотинський опорний академічний ліцей за участь у нашій кампанії!

Кампанія здійснюється у межах проєкту “Забезпечення розширення економічних прав і можливостей жінок” (SEED), яка реалізовується французькою гуманітарною організацією Acted Ukraine, за підтримки Міністерства зовнішніх справ Канади та за сприяння Департамент освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дякуємо Зарожанському та Шировецькому ліцеям, що залучили учнів до нашої просвітницької кампанії

Старша школа пропонує об’ємний перелік предметів, тож діти іноді втрачають мотивацію, не розуміючи, для чого їм це все вивчати.

Команда ГО “Фонд “Буковина інноваційна” разом з Кафедра Комп’ютерних систем та мереж ІФТКН ЧНУ на конкретних прикладах пояснює, чому в житті знання знадобляться, та які перспективи має освічена людина.

Слід наголосити, що в проведенні профорієнтаційних заходів у рамках події брали участь випускики та випускниці кафедри Комп’ютерних систем та мереж Ольга КирилюкОлександра БурдякАндрій БиндаОлександр ДубовикВіталій Бранашко.