• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Нова подія Go For IT у Відділі комп’ютерних технологій, ІФТКН

9 листопада 2019 р., 10:00, 8 корпусі ЧНУ, 117 ауд., вул. Рівнененська 14.
Кафедра комп’ютерних систем та мереж запрошує на суботню зустріч із представниками провідних ІТ-компаній, відомих як на українському так і світовому ринку інформаційних технологій.

Щорічне проведення навесні ІТ ярмарку вже стало доброю традицією у відділі комп’ютерних технологій. Завдяки цьому заходу наші студенти отримують багато корисної інформації щодо можливостей працевлаштування, відвідування поглиблених курсів або проходження стажування у ІТ-компаніях нашого міста, яка згодом допомагає їм знайти своє перше робоче місце у  сфері комп’ютерних технологій та програмного забезпечення. Проте, влаштування на роботу не гарантує досягнення успіху. Як правильно обрати напрямок, у якому слід розвиватися, де знаходити джерела натхнення та мотивації, як визначити, які технології краще опановувати, щоб залишатися конкурентоздатним на ринку праці, як правильно спланувати свій час та розставити пріоритети, чому важливо ефективно працювати у команді? Всі ці питання неодноразово постають перед досвідченими працівниками ІТ-сфери, а також тими, хто лише збирається розпочати свій професійний шлях. Тому виникла думка організувати новий захід, який би зміг, хоча б частково, дати відповіді на ці та інші питання, та підняти бойовий дух наших студентів, що особливо актуально восени.

У програмі заходу:

  • Фахові доповіді від ТОП-гравців ІТ-сфери
  • Лайфхаки від справжніх професіоналів
  • Історії успіху та найкращі поради
  • Найсвіжіші пропозиції від HR-спеціалістів
  • І, звичайно ж, подарунки, для найактивніших відвідувачів.

Наші доповідачі:

Владислав Мегера, СТО проекту PlanoHero, Datawiz.io

проведе “Експрес курс по Machine Learning” і розповість про основні інструменти і практики для вирішення задач за допомогою штучного інтелекту.

Ілля Хамула, Middle Software Engineer, AMC Bridge

поділиться досвідом зі сфери Інтернету речей та створення розумних будинків, а також продемонструє інженерне рішення власної розробки. Завітайте на презентацію на тему: “Simple Internet of Things”.

Андрій Данко, керівник ІТ-відділу, МУЛЬТИMEDIA

запропонує презентацію на тему: “Як проектний менеджмент полегшить вам життя” і розповість про застосування різноманітних інструментів, які стануть у нагоді як у роботі так і в особистому житті.

Ігор Яковлєв, Founder and Director, Elogic Commerce

поділиться власним досвідом щодо побудови кар’єри, бізнесу та особистого розвитку. Все підкоряється одним законам. І якщо твоя ціль досягти вершини – потрібно вчасно та правильно розставити пріоритети. Якщо саме ці питання вже давно не давали вам спокою, відвідайте доповідь на тему: “Як стати топовим гравцем в сфері інформаційних технологій”.

Вхід вільний

Пройдіть попередню реєстрацію https://forms.gle/pBU3k5MdncQ74YbB7

аби поділитися своїми очікування від події. Це допоможе нашим доповідачам правильно розставити акценти. Також, зареєстровані відвідувачі Go For IT  автоматично стають учасниками розіграшу призів, який відбудеться наприкінці зустрічі.

Захід відбувається у рамках проекту Erasmus+ dComFra – Digital competence framework for Ukrainian teachers and other citizens / dComFra” (No. 598236-EPP-1-2018-1-LT-EPPKA2-CBHE-SP)”.