• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

MeetUp 5.0 від AMC Bridge

ІТ-компанія AMC Bridge, партнер кафедри комп’ютерних систем та мереж,  запрошує  студентів на онлайн-презентацію: WalkThrough-3D™. Revit for Unreal Engine
Про що поговоримо? 
Костянтин Малованик, Software Engineer у AMC Bridge, у своїй презентації розповість про те, як інтегрувати CAD-систему Revit та ігровий рушій Unreal Engine, а також продемонструє коротеньке демо. А Юлія Білокучма, HR спеціаліст, надасть корисні лайфхаки, як підготуватись до співбесіди та скласти резюме.
Хочете отримати відповіді на свої запитання? Підготуйте їх для Q&A сесії! 
Мова презентації: англійська
Мова спікерів: українська
🔘 Зустрічаємось онлайн 5 жовтня (середа) о 17:00.  
Де відбуватиметься презентація?Online (MS Teams). За день до заходу ви отримаєте посилання на презентацію.
Участь у презентації безкоштовна, але попередня реєстрація обов’язкова. 🔗
Зареєструватися можна тут — лінк.
На учасників реєстрації також чекає цікавий розіграш брендованих сувенірів від компанії. Тому не зволікайте, реєструйтеся мерщій)
До зустрічі!
___________________
AMC Bridge глобальна ІТкомпанія, що вже понад 20 років в індустрії. Це команда експертів із розробки інженерного софту, яких драйвить цифрова трансформація. 🚀 Розробки компанії застосовуються у будівництві, машино- та авіабудуванні, а також в архітектурі та робототехніці. Серед клієнтів — світові лідери: Autodesk, Microsoft, PTC та Siemens, а також технологічні стартапи.
 
Для студентів у AMC Bridge діє тренінгова програма Campus. Це оплачувана робота у реальних проєктах і можливість отримати практичний досвід під менторством досвідчених тімлідерів. Надіслати резюме чи проконсультуватися з рекрутером можна за посиланням: bit.ly/_CAMPUS_