• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

ІТ ярмарок 3.0


🚦Організатори: Кафедра комп’ютерних систем та мереж, Відділ комп’ютерних технологій, ІФТКН, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

⏰12 травня, 16:00
🌍онлайн-платформа Google Meet
🍩найсмачніші ІТ-компанії та найзавзятіші студенти
⭐️презентації, віртуальні кімнати, майстер-класи, цікаві призи та багато іншого.
✅Програма заходу

ІТ ярмарок – це одна із наймасштабніших подій для студентів ІТ вишів.

ІТ ярмарок – це можливості. Тут збираються круті, зацікавлені у пошуку робітників компанії та активні, зацікавлені у пошуку роботи студенти!

ІТ ярмарок – це знайомства та розуміння того шляху, куди ви рухаєтеся. Компанії спілкуються зі студентами, розповідають за себе, за технології на які потрібно звернути увагу в той час як студенти набираються мотивації та усвідомлюють навіщо вони навчаються певним речам в університеті та з новими силами працюють над собою і далі.

ІТ ярмарок – це вдосконалення. Досвідчені компанії відправляють своїх представників, щоб навчити вас чомусь новому. В цей день проходять різні доповіді на цікаві та потрібні кожному теми.

ІТ ярмарок це те, що залишиться у ваших спогадах назавжди❤️
IT ярмарок проводиться за підтримки міжнародного проєкту «dComFra – Digital competence framework for Ukrainian teachers and other citizens / dComFra (No. 598236-EPP-1-2018-1-LT-EPPKA2-CBHE-SP)».