• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Go For IT: йти разом з найкращими

На цьогорічній події Go For IT, що відбулася 6 листопада за підтримки Кафедри комп’ютерних систем та мереж, всі учасники стали свідками демонстрації суперсили нашими спікерами.

Відкриття. Привітальне слово від організаторів.

Олег Янчук, Software Engineer команії AMC Bridge, що пройшов шлях від геймдева до ментора в Campus, Trainee-програмі компанії, підготував презентацію на тему “3D-розробка — це складно?”, у якій він:

  • розповів про особливості 3D-програмування,
  • окреслив напрямки, у яких воно використовуються,
  • поділився досвідом перетворення математичних формул на героїв комп’ютерних ігор.

Крім того, на власному прикладі Олег наголосив на викликах, з якими можна зіткнутися

у процесі 3D-програмування, як їх вирішувати та чи насправді це так складно.

Відео презентації Олега Янчука “3D-розробка — це складно?” (AMC Bridge)

 

 

 

Романа Пасайлюк, рекрутер компанії AMC Bridge, на презентації “Як знайти першу роботу в IT: корисні HR-поради!” розкрила секрети успішного пошуку роботи, зокрема:

  • як справити позитивне враження про себе;
  • продемонструвала приклади успішно складених резюме;
  • що варто дізнатися кандидату перед співбесідою, які питання поставити інтерв’юерам;
  • як краще презентувати себе та чому відверте спілкування насправді важливе;
  • як зрозуміти, що кандидат і компанія підходьть одне одному.

Відео презентації Романи Пасайлюк “Як знайти першу роботу в IT: корисні HR-поради!”  (AMC Bridge)

 

 

 

Datami.ua – провідна компанія з кібербезпеки, що захищає цифровий простір та піклується про безпеку користувачів онлайн, відрядила на порятунок нашого віртуального простору одного зі своїх провідних фахівців:

Ростислав Савчук – спеціаліст з інформаційної безпеки компанії Datami.ua, підготував доповідь на тему: “Випадки успішних атак на веб-ресурси та їх вплив на бізнес, методи захисту”.

На реальних прикладах Ростислав розповів про:

  • реальні вразливості безпеки;
  • методи експлуатації прогалин у захисті систем;
  • можливість скомпрометувати ресурс через публікування фотографій;
  • здійснення DoS-атак через коментарі та багато іншого.

Відео презентації Ростислава Савчука “Випадки успішних атак на веб-ресурси та їх вплив на бізнес, методи захисту” (Datami.ua).

Учасники події також отримали інформацію про безкоштовне навчання та стажування у компанії Datame.ua, перспективи розвитку та набуття досвіду у галузі інформаційної безпеки. Спеціально для студентів із супергеройськими здібностями Ростислав, як палкий фанат Месників, підготував приємний бонус – гру capture the flag . CTF – це змагання хакерів із пошуку вразливостей, у якій можна було спробувати свої сили та виграти підписку на pentesterlab.com.

Варто зазначити, що головних переможців було визначено протягом трьох годин після завершення події. Тож справжні кібергерої вже серед нас.

 

Оксана Яковлєва Elogic Delivery manager, R&D, під час своєї практичної сесії під назвою 

“Тайм менеджмент: як встигати все і не двинути коні”, надала нам ключі від машини часу, яка насправді дозволить ефективно скерувати свою енергію на досягнення мети.

Відео презентації Оксани Яковлєвої “Тайм менеджмент: як встигати все і не двинути коні” (Elogic)

 

 

 

 

 

Окрім основного стріму протягом усієї зустрічі були відкриті віртуальні кімнати, де всі охочі мали змогу продовжити Q&A сесію, безпосередньо поспілкуватися з представниками компаній та спікервми, взяти участь у квестах та конкурсів.

На завершення події відбувсі розіграш призів від наших партнерів.

Незважаючи на результат, гадаємо, що того дня у виграші залишився кожен учасник.

Висловлюємо щиру вдячність компаніям-партнерам, за ваш час, професіоналізм та відданість своїй справі, яким неможливо не захоплюватися!

Цьогоріч прототипами нашого заходу стали Черепашки-ніндзя: Мікеланджело, Леонардо, Донателло та Рафаель. Хто з цих казкових персонажів найбільш пасує нашим спікерам, обирати вам.

Окремо хотілося би відзначити героїв того дня, завдяки яким подія Go For IT стала реальністю. Це команда організаторів – викладачі та студенти кафедри Комп’ютерних систем та мереж:  Юлія Танасюк, Христина Одайська, Вадим Мельничук, Дмитро Джур, Максим Данилюк, Олександра Яковенко.

До нових зустрічей, Go For IT ярмарок !