• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

ЧНУ у рейтингу найкращих університетів світу 2021

Десять закладів вищої освіти України потрапили до щорічного рейтингу кращих університетів світу. Серед них – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича!

Окрім ЧНУ, Times Higher Education World University Rankings 2022 містить більш ніж 1600 університетів з 99 країн і територій. Те, що до нього потрапило 10 закладів вищої освіти України, говорить про якісний рівень організації освітньої діяльності наших університетів і популярність української освіти серед іноземних студентів.

Рейтинг ґрунтується на 13 ретельно вивірених показниках ефективності, які оцінюють результати діяльності установи у чотирьох галузях: викладання, дослідження, поширення знань та міжнародні перспективи.

Окрім ЧНУ до рейтингу портапили такі ЗВО України, як Сумський державний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний університет радіоелектроніки на інші достойні вузи.

Переглянути Times Higher Education World University Rankings 2022 можна за посиланням: https://bit.ly/THEUniRankings2022