• Ukrainian
  • вул. Рівненська, 14, 8 корпус ЧНУ, 3 поверх

  • +38(0372)509432

  • info@ksm.cv.ua

Bootcamp для інструкторів акдемії Cisco

З нагоди 25-річчя програми мережних академій Cisco 3 березня 2023 року на базі Центру підтримки академій при ТНТУ ім. І. Пулюя (м. Тернопіль) відбудеться Буткамп для інструкторів академій Cisco.

Захід призначений для інструкторів академій Cisco, що проводять курси професійного спрямування, впроваджують інноваційні підходи в освітній процес та прагнуть розвитку фахових навичок.

BootCamp проходитиме у змішаному форматі, що передбачає як очну участь так і онлайн- трансляцію на платформі Cisco Webex.

Для участі необхідно попередньо зареєструватися за посилання:  https://netacad.cventevents.com/BMN8g1

У реєстраційній формі можна залишити побажання щодо долучення до безкоштовного навчання інструкторів, яке буде організоване за результатами зібраних даних.

Практичні сесії буде присвячено таким намрямкам, як CCNA, IoT, Cybersecurity, DevNet.
Центр ASC/ITC при Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича входить до складу оргкомітету цьогорічного заходу, а серед спікерів є дві представниці нашого центру – інструкторки з багаторічним досвідом Наталія Омельянюк та Лілія Д’яченко.

Матеріали Буткампу будуть доступні для подальшого ознайомлення, а зареєтровані учасники Буткампу отримають сертифікат підвищення кваліфікації.

Більше інформації на сторінці підтримки Буткампу

networkacad.net